Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Αρχική arrow Παράξενα arrow Απίστευτες συμπτώσεις που σε κάνουν να αναρωτιέσαι

Απίστευτες συμπτώσεις που σε κάνουν να αναρωτιέσαι

Υποβλήθηκε από Αθηνά
AddThis Social Bookmark Button

Περίεργες συμπτώσεις ή παιχνίδια της μοίρας; Αγγίζουν το εξωπραγματικό κι όμως συμβαίνουν. Γεγονότα και ιστορίες που συνδέουν ανθρώπους και καταστάσεις με ένα περίεργο έως και τραγικό τρόπο.

Ο Mark Twain, ο γνωστός Αμερικανός συγγραφέας, γεννήθηκε το 1835, την ίδια ημέρα που εμφανίστηκε και ο κομήτης του Halley. Πέθανε το 1910, και πάλι την ίδια ημέρα που ο κομήτης έκανε την επόμενή του εμφάνιση από τη Γη. Ο ίδιος είχε προβλέψει το θάνατό του ένα χρόνο νωρίτερα, λέγοντας «ήρθα στη Γη μαζί με τον κομήτη και περιμένω ότι θα χαθώ μαζί του».

Στις 13 Φεβρουαρίου 1743, ένας Γάλλος ονόματι Jean Marie Dubarry, εκτελέστηκε για το φόνο του πατέρα του. Ακριβώς 100 χρόνια μετά, στις 13 Φεβρουαρίου 1843, ένας άλλος Γάλλος με το όνομα Jean Marie Dubarry, εκτελέστηκε επίσης για το φόνο του πατέρα του. Οι δύο άντρες δεν είχαν καμία απολύτως συγγένεια.

Το 1899, ένας κεραυνός σκότωσε έναν άντρα ο οποίος βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του σε χωριό της Ιταλίας. 30 χρόνια μετά, το 1929, ο γιός του σκοτώθηκε στο ίδιο σημείο με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.10 χρόνια αργότερα, το 1939, στο ίδιο πάλι σημείο, ένας κεραυνός σκότωσε και ένα τρίτο άτομο. Ήταν ο εγγονός του πρώτου και γιός του δεύτερου ατόμου.

Το 1918, κατά τη διάρκεια του πρώτου παγκοσμίου πολέμου, ένας βρετανός αξιωματικός χτυπήθηκε από κεραυνό με αποτέλεσμα να χάσει μέρος της ικανότητας κίνησης του κάτω μέρος του σώματός του. Αποσύρθηκε από το στρατό και μετακόμισε στο Βανκούβερ του Καναδά. Το 1924, καθώς ψάρευε σε ένα ποτάμι, ένας κεραυνός χτύπησε το δέντρο κάτω από το οποίο είχε αναζητήσει καταφύγιο, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει και να παραλύσει τη δεξιά μεριά του σώματός του. Έξι χρόνια αργότερα, το 1930 και αφού είχε ανακάμψει μερικώς, καθώς έκανε ένα περίπατο σε κοντινό πάρκο, ένας κεραυνός τον χτύπησε για τρίτη φορά, αφήνοντάς τον μόνιμα παράλυτο. Ο πρώην αξιωματικός πέθανε και κηδεύτηκε δύο χρόνια αργότερα. Ωστόσο, το 1936, ένας κεραυνός χτύπησε το νεκροταφείο στο οποίο είχε θαφτεί καταστρέφοντας ολοκληρωτικά τον τάφο του. Ήταν η τέταρτη φορά που ένας κεραυνός χτύπησε… τον ίδιο άνθρωπο.

Πηγή: Star.gr

< Προηγούμενα Επόμενα >

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Θα πρέπει πρώτα να συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια.

Newsletter

Το Email σας
Αποστολή εγγραφής : Εγγραφή
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο
Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία για να εγγραφείτε στην λίστα ενημερωτικών δελτίων μας. Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά. Θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαγραφείτε από αυτή τη λίστα αν δεν θέλετε πλέον να λαμβάνετε ενημερωτικά e-mail.
  • 7 + 32 =
Untitled Document

Βάλτε στα Αγαπημένα:

bookmark 
bookmark 
www.hamogelo.gr

Banner xrisima.gr

ΣΥΝΤΑΓΕΣ - ΑΝΕΚΔΟΤΑ - ΑΣΤΕΙΑ - ΛΟΓΙΑ - ΣΤΙΧΑΚΙΑ - ΠΟΙΗΜΑΤΑ - ΥΓΕΙΑ - ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.


Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Σύνδεση Χρήστη





Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Δημιουργία λογαριασμού

Καιρός

Online χρήστες

Έχουμε 788 επισκέπτες σε σύνδεση

xamogelo

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων
Τετάρτη
23
Μαΐου
2012
Αθήνα
Ανατ.: 05.13
Δύση: 19.30
Σελήνη
3 ημερών

Σήμερα Γιορτάζουν
Απόδοσις Εορτής Πάσχα
Ακολουθεί...
24/5
Ανάληψη του Χριστού

Τελευταίες Φωτοαγγελίες

Πωλειται γκαρσονιερα 30τμ

Πωλειται γκαρσονιερα 30τμ

Inoil Service-Απολύμανση

Inoil Service-Απολύμανση

Γιά τη Φορολογική σας Δήλωση 2012, ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ γιά όλη την Αττική

Γιά τη Φορολογική σας Δήλωση 2012, ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ γιά όλη την Αττική

Τυχαία εικόνα

vivliothiki.jpg
Πάνω